Jeg vil sammen med jer som familie se på de bagvedliggende årsager til symptomerne ud fra jeres kost og hjælpe med hvordan balancen kan rykkes, med en kostændring og evt. tilskud af vitaminer og mineraler.

Om vi skal i køkkenet og lege, eller i køkkenskabene for at kigge og rette til, eller ud fra samtale, dette finder vi ud af sammen.

Jeg tilbyder kostvejledning ud fra principperne i, brug maden som din bedste medicin.

Jeg har mange års erfaring inden for sund mad i storkøkkener og drift og har min gang på Hald Ege Fri- og Efterskole. Er uddannet kok, og kostvejleder fra Nordic College Of Natural Medicin.

Mange af de symptomer vi har i kroppen kan relateres til vores egen ”sundhed” eller mangel herpå.

Det er vigtigt at vide, at vi selv kan gøre noget og faktisk med meget få midler for at rette op på kosten, justere lidt, styrke lidt, kan gøre rigtig meget for de symptomer vi har.

Som kan være:

ADHA – Angst – Søvnbesvær – Blodsukker problematikker – PCOS – Hormonelle problemer –  Stress – Fordøjelses problemer – knogleskørhed – lavt Immunforsvar – Afgiftnings problemer – Fedme – Kræft – Eksem – psoriasis 

Jeg støtter dig i din forandringsproces, med dine symptomer til at forstå din krop til hvilke kostændring der skal til for at lindre eller gøre symptom fri.Kontakt Katja Natalie Ørndrup Mobil: 5188 1470

HelhedsOrienteret Børnefamilie Praksis

Silkeborgvej 15, Almind, 8800 Viborg
KONTAKT@HOBP.DK
tlf. +45 3020 2854
CVR 39376873