Er din baby utilpas, urolig, eller synes du ikke den lille trives? Måske sutter din baby ikke ordentligt eller trækker benene op under sig og har fået diagnosen kolik? Måske har din baby svært ved at finde ro til at sove i længere tid ad gangen?


DET KAN VI GØRE NOGET VED

Dårlig sutteteknik, søvnproblemer og fordøjelsesproblemer kan skyldes anatomiske eller fysiologiske problemer hos barnet. 

Jeg kan hjælpe jer med at løsne spændinger og skævheder, der klemmer på nerverne og forringer signalerne til kroppens funktioner (muskler, organer, kredsløb mv). 

Når de bliver løsnet, kan din baby få roen og trivslen tilbage. 


HVORDAN FOREGÅR DET?

Kranio-Sakral terapi er en nænsom, behagelig og effektiv behandling, så den er meget velegnet til børn, ikke mindst de helt små.

Behandlingen varer op til 20 min. og kan foregå på briksen eller i armene hos mor eller far og foregår helt på babys præmisser.

Derudover bruger vi, før behandlingen, tid på samtale om, hvad I gerne vil have hjælp til og bagefter om, hvad I evt. selv kan gøre mellem behandlingerne.  


HVAD KOSTER DET?

En behandling koster kr. 350,-.

Antallet af behandlinger varierer.


Min erfaring er, at spændinger hos babyer er så nye, at de hurtigt løsner sig.

Vi aftaler det videre forløb fra gang til gang i forhold til, hvad netop I har behov for.


HAR DU SPØRGSMÅL

Her kan du stille spørgsmål eller forespørge på tid til behandling.

Du kan også vælge at booke en tid direkte her i KLIENTBOOKINGSYSTEMET.


  DET GØR EN FORSKEL

  Da min yngste datter begyndte at rejse sig og gå, havde hun svært ved at finde balancen, og det var ligesom om, hendes højre ben drejede ud til siden, så hun skulle ‘svinge’ benet med fremad, så hun satte sig hurtigt ned igen og var ikke så interesseret i at gå. Lægen sagde ord som ‘klump fod’ – ‘ operation’, hvilket virkede voldsomt i mine øre.

  Jeg tog hende med til Kranio-Sakral terapi/holdningsændrende dybdemassage behandlinger, hvor hun fik løsnet de spændinger, der begrænsede hende i at finde balancen og fik de muskler, der skulle mere gang i, til at arbejde mere, hvilket gjorde, at hun kort efter fandt balancen, havde lyst til at komme op og gå og kunne herefter træne sin gang.

  Det var med til at åbne mine øjne for, hvordan vi kan hjælpe kroppen til at kunne selv, og at vi har brug for hjælp indimellem, vi behøver ikke gå med skavanker livet igennem. Jo før vi hjælper kroppen, jo bedre.

  Små spændinger og skævheder har ikke nået at sætte sig til store spændinger og skævheder, med hvad der følger af dysfunktioner i krop og sind.


  ANNEMETTE ROTHMANN

  tlf. +45 3020 2854
  Silkeborgvej 15, Almind, 8800 Viborg
  kontakt@annemetterothmann.dk
  CVR 39376873