“Jeg kan varmt anbefale Annemette som behandler. Jeg har igennem længere tid døjet med rygsmerter, hovedpiner og migræner, som ingen rigtigt har kunnet forklare, og jeg har prøvet mange forskellige behandlingsformer uden den store effekt. Men efter et behandlingsforløb hos Annemette har jeg nu fået det meget bedre. Jeg har langt færre smerter og mere energi, og jeg spiser ikke længere migrænepiller flere gange om ugen. Jeg er også begyndt at styrketræne igen, hvilket virker rigtig godt nu, hvor Annemette har fået rettet op på ubalancerne. Så det er helt fantastisk dejligt. Behandlingerne hos Annemette er samtidig behagelige og afslappende. Det gør ikke ondt, men er alligevel utrolig effektivt. Så stor ros til hende!”

Marianne Langvad Andersen, 52 år


“Da jeg svang mit ben ud over sengekanten om morgenen, mærkede jeg akutte smerter der skræmte mig og jeg fik symptomer, jeg kendte fra tidligere, hvor det endte med, at jeg blev opereret for diskusprolaps.

Jeg kontaktede selvfølgelig min læge og lægen diagnosticerede mig og henviste mig til fysioterapi. I stedet valgte jeg at kontakt Annemette, da jeg før har oplevet en mere langtidsholdbar virkning af behandlinger hos hende. 

Det lykkedes at få løsnet de spændinger, der var opstået omkring den nederste lændehvirvel og korsbenet samt i ballemuskulaturen, som havde trykket på nerverne og under behandlingen mærkede jeg varmen i tæerne vende tilbage. Efter endt behandling, kunne jeg bøje mig længere ud til siderne, end jeg kunne hos lægen og kan nu passe mit arbejde og min hverdag igen.”

Lone Jakobsen, 51 år


“Du masserer mig, helt ind i mine drømme”

Freja, 6 år


“Jeg har slet ikke ondt i lænden mere. Jeg valgte at give Annemette og hendes behandlingsform en chance. Det overraskede mig, hvor effektivt det er. Jeg har i længere tid haft kraftige smerter i lænden og det er gået ud over både humør og overskud efter arbejdstid og med 3 mindre børn, har jeg brug for al det overskud jeg kan få!!”

Peter, 29 år

ANNEMETTE ROTHMANN

tlf. +45 3020 2854
Silkeborgvej 15, Almind, 8800 Viborg
kontakt@annemetterothmann.dk
CVR 39376873